cropped-cropped-cropped-logo_tf_cercle.png
cropped-ticformacio_logo_rectangle.png

Política de Galetes

POLÍTICA DE GALETES (COOKIES)

  1. Ús de galetes

La pàgina web www.ticformacio.com titularitat de Jordi Centellas Gavin utilitza galetes.

Les galetes són fitxers que es descarreguen en el seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip. A més, milloren el seu procés de navegació, ja que permeten que la pàgina web ofereixi a l'usuari informació que pot ser del seu interès en funció de l'ús que realitzi, del contingut d'aquesta.

En cas de no voler rebre galetes, si us plau, configuri el seu navegador d'Internet, perquè les esborri del disc dur del seu ordinador, les bloquegi o l'avisi si és el cas d'instal·lació d'aquestes. Per continuar sense canvis en la configuració de les galetes, simplement, continuï en la pàgina web.

  1. Consentiment

Les galetes que utilitzem no emmagatzemen cap dada personal, ni cap mena d'informació que pugui identificar-lo, llevat que vulguin registrar-se de forma voluntària per tal d'utilitzar els serveis que posem a la seva disposició o de rebre informació sobre promocions i continguts del seu interès.

En navegar i continuar en la nostra web ens indica que està consentint en l'ús de les galetes mencionades, i en les condicions contingudes en aquesta política de galetes. En cas de no estar-hi d'acord enviï un correu electrònic a jordi@ticformacio.com.

  1. Com bloquejar o eliminar les galetes instal·lades

Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador. Pot trobar informació sobre com fer-ho, en relació amb els navegadors més comuns en els enllaços que s'inclouen a continuació:

Explorer: https://support.microsoft.com/es-es/kb/278835

Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20galetes

Safari: http://support.apple.com/kb/ph5042

L'informem, però, de la possibilitat que la desactivació d'alguna galeta impedeixi o dificulti la navegació o la prestació dels serveis oferts a la pàgina web.

  1. www.ticformacio.com titularitat de Jordi Centellas Gavin pot modificar aquesta política de galetes en funció de les exigències legals. O amb la finalitat d'adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Per aquesta raó, aconsellem als usuaris que la visitin periòdicament. Quan es produeixin canvis significatius en aquesta política de galetes, es comunicaran als usuaris, bé mitjançant el web o mitjançant correu electrònic als usuaris que hagin contactat amb nosaltres per correu electrònic.